BejelentésGyógytorna
Nem ismerek lehetetlent! Hatékony gyógytorna a VIII.kerületben!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Örülök, a virtuális találkozásunknak!

Röviden, amit fontosnak tartok magamról, hogy 2002-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Főiskolai karának Gyógytornász szakán. Azóta gyakorlom és lelkesedem a szakmám iránt. Minden gondolatommal, cselekedetemmel azon vagyok, hogy a probléma okát megtaláljam és annak, lehetőség szerint végleges megoldására alternatívákat mutassak.

Meggyőződésem, hogy a tünet egy összetett, komplex halmaz eredménye, aminek kezelését is több szinten tartom érdemesnek. Fontos megtalálni a testen látható fizikai akadályokat de önmagában azok pontos és precíz tudatos kezelése csak részben oldja meg a problémát. A teljes megoldáshoz ugyanúgy fontos megismerni, és a jelentőségét belátni, a személyiség, és a lelkiállapot betegséget meghatározó szerepének is.

Az évek során a porckorongsérv hatékony kezelésére specializálódtam. Saját technikámmal dolgozom, eddig senkit nem kellett megműteni azok közül, akiket már műtétre is előjegyeztek. Természetesen emellett foglalkozom bármilyen más mozgásszervi problémával is. A továbbiakban beszéljenek az eredmények, és a sikerek, hiszen az a legfontosabb kérdés az Ön esetében is, hogy érdemes-e együttműködnünk abban, hogy az Ön fájdalmai is megszűnjenek.

Részemről én készen állok, várom szeretettel tornatermemben, vagy kérésre házhoz is megyek Budapesten!

Bán-Kálnai Beáta: 06 20 46 16 857 beusgyogytorna@gmail.com

Gyógytorna Megoldas KFT

További részletek: www.jogyogytorna.huHírekIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!